Dom > Novice > Vsebine

Žarek svetlobe v fotovoltaiki|Covid-19

Oct 16, 2020

Beseda" covid-19" nam ni tuja. Svetovna zdravstvena organizacija ga je od lani do letos uvrstila med najvišje stopnje" nujne primere javnega zdravja mednarodnega pomena" v odzivnem mehanizmu nalezljivih bolezni. Covid-19 ima neposreden vpliv na vsa področja življenja, Fangpusun meni, da neposredni vpliv" covid-19" na področju fotovoltaične industrije je majhna, vendar fotovoltaična industrija zasveti žarek svetlobe v" covid-19" ;.

图片6

Sončna energija je najintenzivnejše delo, poceni in enostavna uporaba obnovljivih tehnologij, ki lahko pri tem igrajo pomembno vlogo." Vzemi naravo in jo uporabi za naravo" ;. Človek in narava harmonično sobivata, kar velja tudi v fotovoltaični industriji.

Pred kratkim je generalni direktor in tehnični inženir podjetja fangpusun odšel v Tianjin. Po prihodu v Tianjin smo v testni poskus v medicinskem laboratoriju xiangshengtong Tianjin postavili XTM čisti sinusni pretvornik naše serije izdelkov. Zdravljenje je zelo strogo glede porabe energije in potrebuje stabilno garancijo za oskrbo z električno energijo. V tem testu je pretvornik XTM s tehnologijo čistega sinusnega vala Xtenderseries razširitev PCR. Zenith zagotavlja 24-urno neprekinjeno napajanje. Napajanje UPS-a je glavna funkcija sončnega pretvornika XTM podjetja fangpusun' s Xtenderseries. Napajalnik UPS zagotavlja stabilno, varno in zanesljivo zaščito napajanja za natančno medicinsko opremo ali zdravniški pregled. Ta izdelek je tudi test" covid-19" ;. Fangpusun je prispeval k fotovoltaični industriji in družbi.

图片7

Brez strahu pred epidemičnimi razmerami je svetloba, upanje je. Hkrati fangpusun s svojo zmogljivostjo izdelkov in povpraševanjem po pretvornikih v različnih zgradbah in prizoriščih s svojimi prednostmi izdelkov dobro prodaja doma in v tujini ter ponuja bolj profesionalne energetske rešitve za vsa področja življenja.