Dom > Novice > Vsebine

Zbrišite težavo, pustite kakovost

Oct 20, 2020

Zaradi prednosti brez onesnaževanja, kratkega obdobja gradnje in zrele industrijske verige je bila fotovoltaična elektrarna v mnogih državah prva izbira za razvoj obnovljive energije. Kot proizvajalec solarnega pretvornika in krmilnika Wenzhou Xihe Electric Co., Ltd. meni, da se za razliko od zrele tradicionalne energije fotovoltaična industrija še ni dotaknila GG; zgornja meja inovacij&;.

图片1


Veselimo se, da bo leto 2020 blizu konca, fotovoltaična industrija in celo svetovno povpraševanje po energiji pa se soočajo s številnimi negotovimi dejavniki, kot so priljubljeni trend" covid-19", čas nadzora in nadzora covid- 19, oblika in hitrost gospodarskega okrevanja po izginotju priljubljenosti covid-19. Po podatkih leta 2020 globalno povpraševanje po energiji upada. Čeprav lahko epidemija močno vpliva na energetski sistem, pa tudi dobra priložnost za energetsko industrijo, da pospeši močnejšo in bolj trajnostno pot.

Na trgu fotovoltaične industrije je raven kakovosti izdelkov neenakomerna. Kako Fangpusun izstopa iz konkurence? Kakovost je ključnega pomena. Naši izdelki so predmet strogih dolgoročnih preskusov zanesljivosti in okoljske prilagodljivosti.

Obstajati mora&"; temperatura GG"; v izdelku: imamo krmilnik polnilnika za sončne celice, primeren za različne scenarije. Krmilnik polnilnika za sončne celice deluje hitro, napake obravnava bolj profesionalno, ima zanesljivejše varnostne lastnosti in večjo učinkovitost. Seveda, fangpusun, ki ima deset let' izkušenj s sončno energijo, je bil inovativen za nadgradnjo pretvornika. Na primer, novo-styleXtender seriesXTM& Pretvornik sinusnega vala tehnologije XTHpower nove serije lahko uresničuje vedno bolj zapletene funkcije, dolgo življenjsko dobo in veliko količino informacij. Lahko realizira stanje delovanja pretvornika, izhodno moč, vrsto napake, zasnovo polnega modula, varno in zanesljivo.

图片2

Inovacije v fotovoltaični industriji se niso nikoli ustavile: njene inovacije bodo še naprej zniževale stroške sončne energije in povečevale njeno penetracijo.