Dom > Novice > Vsebine

Hub4 in Hub10 za solarni regulator Flexmax MPPPT

Oct 30, 2020

Kot vsi vemo, se fangpusun Flexmax MPPT 60A 80A solarni regulator polnjenja dobro prodaja že 7 let. Med e-poštno komunikacijo z našimi starimi kupci že vrsto let zelo skrbimo, ali je mogoče vzporediti fangpusun Flexmax MPPT 60A 80A solarni regulator. Ker je kakovost sončnega regulatorja fangpusun MPPT tako dobra in stabilna, če bi se lahko vzporedno priključil in se lahko uporablja v večjem solarnem sistemu, bo popoln!

Danes bi vam rad povedal dobro novico, fangpusun Hub4 in Hub10 se zdaj razvijata, izšla bosta in se bosta začela prodajati čez dva meseca. Takrat je bilo mogoče vzporedno s Hub4 in Hub10 uporabljati krmilnik fangpusun Flexmax MPPT 80A 60A, uporabniki pa so lahko prosto konfigurirali solarni MPPT regulator polnjenja. Upravitelj komunikacij sistema HUB je hrbtenica vašega omrežnega pretvorbenega sistema. HAN fangpusun komunicira z zlaganjem, delitvijo tovora in signali za vklop / izklop varčevanja z energijo. Z uporabo HUB-a vaš sistem v celoti usklajuje in upravlja Mate.

Hub4 and Hub10_

Funkcija zvezdišča, kot sledi:

● HUB neposredno med pretvorniki posreduje informacije o fazi zlaganja, deležu obremenitve, postopnem zagonu in zaustavitvi

● Medsebojno povezovalni kabli so standardna osem žica CAT5 z modularnimi priključki RJ45.

● HUB se napaja prek katerega koli MX60.