Dom > Novice > Vsebine

Novi člani družine solarnih regulatorjev FLEXmax MPPT

Sep 17, 2020

Fangpusun FLEXmax MPPT Series 60AMP in 80Amp so vedno naši VROČI prodajni izdelki v izdelkih Solar Charge Controllers. V zadnjih petih letih je z najvišjo kakovostjo presegla večino solarnih regulatorjev na trgu, pomagala našim kupcem osvojiti veliko trga in prejela veliko pozitivnih povratnih informacij.

FLEXmax MPPT 60 (12/24/48 / 60V, 60A)

FLEXmax MPPT 80 (12/24/48 / 60V, 80A)

MATE 2

RTS (daljinski temperaturni senzor)

Kolikor povprašuje stranka, bo Fangpusun Power System Communication HUB 4, HUB 10 prišel novembra letos, to je' novosti o novih izdelkih so že vnaprej in bodo spet opažene, ko bomo začeli prodajati.

Povežite se z enotami Accessaries Mate 2 in HUB, lahko prikazuje in upravlja katero koli kombinacijo 4 krmilnikov polnjenja serije FLEXmax MPPT. (HUB 10 omogoča MATE nadzor do 10 krmilnikov polnjenja serije FLEXmax MPPT)


HUB Accessary, ki prihaja, pomeni, da je zdaj mogoče povezati z največ 10 enotami FLEXmax MPPT 80 in lahko deluje z največ 75kw za PV moč.

Zdaj so modri serijski regulatorji MPPT, serija D MPPT in naši petletni garancijski pretvorniki Xtender (1,5 kW - 21 kW) še vedno zelo priljubljeni na trgu.

Obrnite se na nas, kakršno koli povpraševanje ali povpraševanje po izdelkih je dobrodošlo kadarkoli!

Naredite življenje boljše ------ Fangpusun